torstai 13. joulukuuta 2012

walking in the air


uskon yhden ihmisen perustarpeista olevan vapautta kuvitella olevansa lintu. minä ainakin suon kaikille sen toiveen. itsellenikin. olen vuosien aikana töissä vetänyt erilaisia mielikuvamatkoja. ja olen huomannut, etten ole ainoa, joka nauttii päästessään lentoon. 

tämänpäiväinen lintuni sai kukan rintaansa. verenpunaisen. elämääsykkivän. ja punaiselle on annettu monia voimakkaita liitteitä eri väriterapiaoppaissa. minä uskon jokaisen löytävän omat sanansa. ja minä sanoisin tänään lämpö. enkä tiedä onko kauniimpaa. kuin kylmässä ilmassa lentävä lintu. lämpö rinnassaan. ja minä pelkään, että selviän siltikin.

ja silti tässä on jotain lumiukkomaista. enkä ikinä unohda miten suuri rakkauslaulu sekin on. varsinkin toinen säkeistö. englanniksi. ei suomeksi niinkään. ja minä annan miehelleni postireissulle lapset mukaan. sain nuorimman kuorsaamaan kopassa, kun jalallani sitä heilutin piirtäessäni. kohta autonvaloja pihassa. useammat kuin yhdet. minä taidan paketoida vähän ja sitten laittaa normaalia paremman iltapalan!

1 kommentti:

  1. Tykkään haja-ajatuksistasi! Käyn lukemassa ja usein luen saman tekstin kahteen kertaan, se saa omatkin ajatukset juoksemaan.

    Oikein ihanaa joulua teille! Jos hyvin käy, muutetaan lähemmäksi teitä lähivuosina. Tontin tarjous sieltä päin meni läpi. Tai no, ei teidän kunnasta, mutta naapurikunnasta kuitenkin.

    VastaaPoista